Het nieuwe trainingscentrum de Arnhemhal is afgelopen week in Arnhem geopend. Het pand bevindt zich op Papendal, een waar centrum voor de topsport in Arnhem. De Arnhemhal moet het gebied nog meer aanzien geven en het moet kunnen concurreren met buitenlandse topsportfaciliteiten.

ArnhemhalIn de Arnhemhal kan een grote verscheidenheid aan sporten worden beoefend. Het gebouw bevat onder andere een hal voor balsport, een sprinthal, een hal voor vechtsporten en een ruimte waar technische atletieksporten kunnen worden beoefend.

Naast de verschillende hallen voor het beoefenen van sport is ook gedacht aan het dieet voor sporters. Het gebouw bevat ook een speciaal restaurant waar sporters een gezonde maaltijd kunnen bestellen die aansluit bij hun sport.

Bij de bouw van de Arnhemhal is duurzaamheid een belangrijk thema geweest. De bouwmaterialen zijn zorgvuldig uitgekozen en het geheel past uitstekend in de omgeving. Daarnaast kan, indien nodig, de Arnhemhal op een later tijdstip ook eenvoudig worden uitgebreid.

Tags: , , ,